marți, 15 septembrie 2009

SORINEL

Ieri am aflat o poveste despre Sorinel, incredibilă şi amuzantă. Sorinel este un cioroi. Să nu creadă cineva că fac referire la colegul de breaslă al binecunoscuţilor Adi de Vită, Florin Parizer, Vali Uragan sau Niciolae Puţă. Sorinel este cioroi pe bune! Găsit, salvat de la moarte şi crescut lângă Arcul de Triumf de cei de la primăria sectorului 1. Deci, cioroi pe bune! Stă pe umăr, ciugule mâncarea din palmă, croncăne! Ca în manelele alea "fără număr": "Cra-Cra-Cra". Acum să nu creadă lumea că am vreun dinte împotriva manelelor sau a celor de etnie romă. Am prieteni ţigani şi sunt super de treabă, ascult unele manele despre care pot spune că îmi plac. Dar, am toţi dinţii şi măselele din dotare împotriva manelelor "cu strigare", a celor "fără număr", şi a celor "i-auzi ce zice versurile"! Chiar şi dintele din pârţolan este împotriva acestor manele!!!

Pe 15 august am filmat la o nuntă despre care îmi voi aminti mulţi ani de acum încolo! Nu s-au ascultat manele, atmosfera a fost de petrecere, mirii au fost de excepţie! Optimişti, cu simţul umorului şi al distracţiei în sânge, cumpătaţi, calmi atunci când a fost cazul! În trei cuvinte, Laura şi Alex! Luaţi de vedeţi-i!

Laura îl cunoaşte pe Sorinel...

Mulţumiri fotografei, Theo Manuşaride, pentru fotografiile puse la dispoziţie.

4 comentarii:

 1. Tocmia ti-ai castigat niste viitori clienti. Filmuletele sunt foarte frumoase, foarte bine regizare si de-o calitate superiora a muuult ce se gaseste pe piata romaneasca. Ai facut o treaba super buna ! Felicitari !

  RăspundețiȘtergere
 2. pai nu se poate sa nu zic ceva de Sorinel :)) la ce hora se facuse in noaptea de 15 la scumpul nostru Arc de Triumf, cred ca Sorinel lipsea :)) Si chiar daca am fost doar una din participante la nunta, ma bucur ca ti-a placut si tie nunta asa cum nea placut noua, si vreau sa-ti multumesc pentru bunul simt si educatia de care ai dat dovada in diferitele situatii :)

  RăspundețiȘtergere
 3. am ajuns cu vizionarea la filmuletzul 3 =))=)) ce tare !!!! foarte misto puse melodiile :)) inceputul e genial !! :)) Si ca sa inteleaga si alta lume, mireasa era gata, si mirele juca table neechipat cu nasul, baietii umflau baloane de zor ... ca tot se spargeau "di greseala", fetele roboteau pe langa mireasa.... ce mai ... un hai de nu se mai poate ce-a fost acolo. Atmosfera de buna voie si distractie a inceput de dimineata :) Deci sa se stie !!!! Laura si Alex sunt un cuplu de milioane !!!! si ca tot ii laud aici , le mai urez o data CASA DE PIATRA, muuulta bucurie, sanatate, bani, prieteni adevarati, si sa se iubeasca, respecte si ajute reciproc mereu!
  Si tie Ado, multa bafta, multi clienti fericiti, multe nunti pe placul tau, si nu-ti uita niciodata umorul acasa :)
  Alina

  RăspundețiȘtergere
 4. si-acum ca tot am citit tot ce ai scris tu aici pe luna august ...adaug si eu un gand pentru camarutza de 5-6 metrii, cu cozonac si lapte praf ;) Cele 3 nunti postate aici au ( inafara de tine) un numitor comun : acelasi mire :)) Alex, Alex si Alex :)) Ea se mai schimba, dar el vad ca e o constanta. O fi la moda... poate fetele care vor sa se marite la anu in august ar trebui sa incepe sa-si strige iubitul Alex ... poate le iese si lor ceva ....
  Hai la multi Alex! Pa !
  Alina

  RăspundețiȘtergere