joi, 8 octombrie 2009

DIMINEAŢA PE RĂCOARE

Încă o dimineată răcoroasă. Doar e sezonul de acum înainte. Dar încep să mă încălzesc repede. E de ajuns aglomeraţia în trafic pe la Sebastian, mormolocii care dorm pe ei cu volanul în mână şi cei care până îşi dau seama care e ambreiajul uită unde e acceleraţia. Mai sunt şi al'de "madam Cratiţă" care te fac să-ţi crească repede tensiunea. Nu sunt misogin, dar au, măi nene, unele un stil de a conduce de te doare mintea. Doar când le vezi te apucă dracii, tot din neamul ălora cu cipul (vezi un post de-al meu mai vechi). Şi începi să fierbi. Dar încă nu dai în clocot, dai jos geamul, dai drumul la ventilaţie la maxim, porneşti şi aerul condiţionat, îţi mai revii un pic.

Dar ce te faci când pe şoseaua Chitilei, mergând regulamentar prin localitate cu 80 km/h, îmi intră un priceput pe banda mea fără să semnalizeze şi fără să se asigure? Ghici? Nici răcirea cu azot lichid nu ajută!!!

Dimineaţa pe răcoare am început şi filmările pentru Cristiana şi Mihai. Şi tot dimineaţa pe răcoare le-am terminat, dar a doua zi. Totul a fost minunat, lumea s-a distrat, eu am filmat, Iulian a fotografiat. Imaginile vorbesc...

Dar şi la nunta lor am "dat în clocot" pentru că a fost o caniculă de zile mari, ci nu din cauza "covrigarilor" nepricepuţi. Noroc că majoritatea ăstora pleacă în weekend pe Valea Prahovei...



Un comentariu:

  1. au furat mireasa si au dus-o la Arc :) FRUMOS FRUMOS !!!! mi-a placut ca ai dat si cateva imagini cu zecile de mirese de acolo :D ;)

    RăspundețiȘtergere