luni, 27 iulie 2009

DE SEZON

S-au făcut trei luni de când, din motive obiective, nu mi-am mai dat cu postarea pe blog. Revin acum şi voi încerca să postez ceva mai des ca până acum atât păreri personale cât şi materiale la care am muncit şi la care voi munci.

O dată cu căldura, multe persoane ameţite de "contrastul" dintre soarele toropitor şi aerul condiţionat dătător de migrene, au ales să-şi ia concediul, mergând la agenţii să cumpere bilete.
Alţii, mai "înrădăcinaţi" în viaţă, au îngroşat ca de fiecare dată rândurile pe la casele de pensii pentru "compensatele" băi dătătoare de speranţe în ale tinereţii fără bătrâneţe.

Dar, şi unii şi alţii, au realizat că la noi turismul e muribund. Cei din prima categorie au sperat că în afară lucrurile stau altfel. Şi chiar stau, puteau fi trataţi regeşte! Numai că agenţiile de turism sunt româneşti, bazate pe aceleaşi principii capitaliste autohtone ca şi numeroasele hoteluri şi pensiuni de pe meleaguri mioritice. Astfel, românul ar pleca, să scape de "răsfăţul" concediilor româneşti, dar are cu cine? Că îi trece pofta de concediu când trece prin toate aventurile pe care le implică rezervarea unui bilet prin agenţiile de turism de pe la noi.

Mai e o categorie, cei care au parte să fie invitaţi la vreo petrecere, botez sau nuntă. Aceia sigur se vor simţi bine, vor dansa, vor mânca, se vor distra. Cei care au participat la botezul lui Cristian George au savurat fiecare clipă. Luaţi de vedeţi!2 comentarii:

  1. Frumos filmat! Pacat ca nu mi-am adus aminte de tine la botezul Antoniei mele, unde nepotul cu miniDV_ul meu a ratat fix "botezul"! Bine ca am fost eu pe faza si am facut poze! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Mersi de feed-back. Imi pare rau ca nu a prins botezul, dar sunt sigur ca a prins alte cadre reusite. Si, oricum, conteaza ce ati vazut voi si ce va fi vesnic amintirea acelui moment exact asa cum ati perceput voi. Ma ocup de ceva vreme cu asa ceva si, totusi, oricat de bine as filma si as edita, tot ce vad "cu ochii mei pe viu" are un impact mai mare. Va sa traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii! Si, cine stie, poate cu alta ocazie ma veti chema sa filmez. Orice moment, orice clipa, poate fi imortalizata si prin perspectiva obiectivului si a imaginatiei mele, orice zi oricat de neinsemnata ar parea. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere